Άρης: «Σε συζητήσεις με τον Στόιλοφ» γράφουν οι Βούλγαροι - Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΠΑΕ

Eurokinissi
Δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία εμπλέκουν τον Άρη σε διαπραγματεύσεις στη Σόφια με τον Βούλγαρο τεχνικό Στάνιμιρ Στόιλοφ που αποχώρησε από τη Λέφσκι, αλλά η ΠΑΕ Άρης τα διαψεύδει κατηγορηματικά
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Στόιλοφ» επισημαίνουν οι άνθρωποι του Άρη στα γραφεία της Αλκμήνης, που ενημερώθηκαν για τα δημοσιεύματα στη Βουλγαρία.
Δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία, έγραψε στο twitter πως «τη Δευτέρα ο Στόιλοφ συναντήθηκε στη Σόφια με εκπροσώπους του Άρη, όπου είχαν τις πρώτες συζητήσεις και αναμένεται σύντομα να ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη».
Ο 56χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο της Λέφσκι Σόφιας και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στο φετινό Europa Conference League. Στο παρελθόν ήταν στον πάγκο της Αστάνα, αλλά και στην Εθνική Βουλγαρίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
