ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Σήμερα είδαν και οι τυφλοί τι συμβαίνει, σκότωσαν το ποδόσφαιρο»

eurokinissi
Πέρα από τις αντιδράσεις εντός αγωνιστικού χώρου υπήρξε και αντίδραση από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη θέση που εκφράστηκε μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγα λεπτά μετά από φινάλε του αγώνα κάνει λόγο για νοθεία, αλητεία και δύο ανύπαρκτα γκολ. Αναλυτικά:
«Σήμερα είδαν ακόμα και οι τυφλοί τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η νοθεία, η αλητεία και οι παράνομοι έδειξαν ότι δεν έχουν καμιά συστολή. Σας είχαμε πει ότι ο κόσμος μας είναι καζάνι που βράζει! Έκανε πολύ υπομονή. Βάπτισαν πέναλτι μια φάση που δεν υπάρχει καμιά επαφή. Δεν πήγαν καν στο VAR όταν έγινε καθαρό φάουλ πριν απο το γκολ της ΑΕΚ. Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα. Οι αλήτες της ΕΠΟ και η ανίκανη να τους αντιμετωπίσει κυβέρνηση, σκότωσαν το ποδόσφαιρο!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Έφτασε τους 327 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα με την κατάκτηση της Super League!
- Super League: Η «χρυσή βίβλος» του πρωταθλήματος - Το 48ο για τον αυτοκράτορα Ολυμπιακό!
- Ολυμπιακός: Με ΠΑΟΚ η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ποιοι αποβλήθηκαν μετά το τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Είδε τα χάλια της ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος - Έκανε μόλις μία τελική!