Κώστας Γουλής: Ο Μπερνάρντ έδωσε απαντήσεις σε... όλους τους έξυπνους!

Τεράστιο «διπλό» του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πλέον όλα για τον τίτλο! Ο Κώστας Γουλής γράφει στη SportDay της Δευτέρας (24/4)

Eτσι κατακτώνται οι τίτλοι! Με τέτοια «διπλά», σε έδρες-φωτιά απέναντι σε αντιπάλους που τα δίνουν όλα και με αντίδραση πρωταθληματική, όταν το ματς έδειχνε να στραβώνει μετά το γκολ του Αουγκούστο στο 85’. Ο Παναθηναϊκός αντέχει και θα αντέξει ως το τέλος. Θα την πάει μέχρι την τελευταία Κυριακή αυτή τη μάχη με την ΑΕΚ για το πιο σπουδαίο πρωτάθλημα της Ιστορίας του, όσα εμπόδια κι αν βρει.

Οσες τρικλοποδιές κι αν επιχειρούν να του βάλουν οι… απ’ έξω κι όσοι ασχολούνται παρασκηνιακά ακόμη και με την τελευταία λεπτομέρεια. Απέναντι (και) σε αυτούς που αποφασίζουν να… ενημερώσουν πως είχε «κώλυμα» ο διαιτητής VAR οκτώ ώρες πριν απ’ τη σέντρα ενός αγώνα-τελικού, αν και το γνώριζαν απ’ το προηγούμενο βράδυ. Είναι φτιαγμένος από πολύ σπουδαίο μέταλλο, το οποίο σφυρηλατεί με τεράστιο πάθος απ’ την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία ο τεράστιος Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ πιο απλά τα πράγματα αν ο Σπόραρ σε δύο μεγάλες ευκαιρίες σημάδευε καλύτερα. Ο Μπερνάρντ έδωσε απαντήσεις σε όλους τους… έξυπνους για το αν κάνει ή δεν κάνει με άλλο ένα μεγάλο ματς κι ένα υπέροχο γκολ τίτλου κι ο Ιωαννίδης πήρε πάνω του όλη την ευθύνη και το βάρος της χρονιάς. Από δω και πέρα Elite διαιτητές μέχρι και στα… οικογενειακά διπλά, επειδή κάθε φορά βλέπουμε διάφορες «ανακαλύψεις». Αρκεί να έρχονται κι αυτοί στα μέρη μας, έτσι;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News