ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ ΚΑΜΑΡΑ: Έρχεται τη Δευτέρα και υπογράφει με τον Άρη
Η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστή την άφιξη του Αμπουμπακάρ Καμαρά με τον επιθετικό από την Μαυριτανία να φτάνει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 20:00.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς ο Μαυριτανός αναμένεται τη Δευτέρα, 16 Αυγούστου, να πατήσει ελληνικό έδαφος και να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο 26χρονος προβλέπεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά και να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων με την προοπτική να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Interwetten Superleague.
Σημειώνεται πως ο παίκτης επρόκειτο να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών το οποίο θα του αποφέρει απολαβές άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η «πρώτη» στου Ρέντη (VIDEOS)
- Γιώργος Χελάκης: Αυτό θέλει ο Γιάρεμτσουκ
- Βασίλης Σπανούλης: «Να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παράθυρο»
- Επιβεβαίωση: Η Καλαμάτα έκανε το «μπαμ» - Στη «Μαύρη Θύελλα» ο Άρνορ Σίγκουρντσον!
- Μουντιάλ 2026: Πού θα δείτε τα σημερινά παιχνίδια της φάσης των «32» - Το πρόγραμμα
