Παρασκήνιο: Το μήνυμα του Μάνταλου και η... σιωπή του Καρυπίδη

eurokinissi

Ο «τρελός του χωριού» γράφει στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 6 Μαΐου για τον συνεργάτη του Στιβ Μπένετ, Σταύρο Μάνταλο που όρισε τον εαυτό του παρατηρητή στο Άρης – ΑΕΚ, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης σφυρίζει αδιάφορα.

Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Καρυπίδη, αλλά όπως και να ’χει, μου προκαλεί απορία η σιωπή του για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο ματς με την ΑΕΚ. Ακόμα κι η Πανάθα αντέδρασε, αλλά ο «Κάρυ» σφύριξε αδιάφορα. Μέχρι πριν από δύο μήνες έβγαζε ανακοίνωση ακόμα κι αν έβλεπε να πετούν πουλιά πάνω απ’ του Χαριλάου. Τι άλλαξε τώρα; Μόνο ο ίδιος ξέρει.

Iσως και κάποιοι άλλοι, μα δεν θα σταθώ πολύ στον Καρυπίδη. Υπάρχουν, άλλωστε, οι οπαδοί του Aρεως που θα εκφράσουν την άποψή τους αύριο το βράδυ. Θα ’χει ενδιαφέρον η στάση των οργανωμένων στη διάρκεια του ματς. Εγώ, όμως, θέλω να σταθώ στη λεπτομέρεια που πέρασε στα ψιλά. Ακόμα κι απ’ την αφεντιά μου. Oλοι αναφερθήκαμε στους ορισμούς των διαιτητών με Φωτιά στο γήπεδο και Διαμαντόπουλο στο VAR. Αλλά νομίζω ότι το κόλπο γκρόσο στην ιστορία ήταν άλλο. Hταν ο ορισμός του Μάνταλου!

Ναι, ο Σταύρακας ορίστηκε παρατηρητής του ματς στου Χαριλάου. Του αγώνα που σε συνδυασμό με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα κρίνει τον τίτλο. Σε απλά ελληνικά, ο Σταύρος κερνάει κι ο Μάνταλος πίνει. Διότι αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Καβαλιώτης συμμετέχει στους ορισμούς. Το ’χει μαρτυρήσει ακόμα και ο Μπένετ εμμέσως πλην σαφώς.

Ο Μάνταλος, λοιπόν, έβαλε εαυτόν στη Σαλονίκη και έτσι εστάλη το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Oχι ότι χρειαζόταν με βάση τους υπόλοιπους ορισμούς, αλλά για να μη μείνει αναπάντητο οποιοδήποτε ερωτηματικό, ο Σταύρος θα βρεθεί τη σωστή στιγμή στην κατάλληλη θέση. Για να διατηρήσει το πόστο του και την επόμενη σεζόν, όπως τον έχουν διαβεβαιώσει αρμοδίως.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News