Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ 1-0: Ένα και να καίει από τον Σαλάχ!

Ένα γκολ του Σαλάχ στο 13′ από κεφαλιά-ασίστ του Φαν Ντάικ έφτασε στη Λίβερπουλ για να πάρει ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο.
Ένα γκολ του Μο Σαλάχ στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης στάθηκε αρκετό για να χαρίσει ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στη Λίβερπουλ (1-0). Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Μπρέντφορντ, έπειτα από κεφαλιά του προωθημένου Φαν Ντάικ που αξιοποίησε γέμισμα του Φαμπίνιο.
Η συνέχεια του αγώνα εξελίχθηκε σε σκληρή «μάχη» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, ωστόσο, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ, μιας και δημιούργησαν συνολικά δέκα τελικές προς την αντίπαλη εστία.
Με αυτή της την επικράτηση η Λίβερπουλ παρέμεινε στην 5η θέση, πλησίασε στον έναν βαθμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχει δύο παιχνίδια περισσότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
