Ανδρουλάκης: «Όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί, ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο στο 4-0 του 1986 κι έγινα Παναθηναϊκός!»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για το πώς ο Δημήτρης Σαραβάκος τον έκανε Παναθηναϊκό, ενώ όλη του η οικογένεια ήταν Ολυμπιακοί και ο ίδιος φορούσε φανέλες των «ερυθρόλευκων» ως παιδί.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τhe 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και άφησε για λίγο την πολιτική συζήτηση, μιλώντας για το πώς ο Δημήτρης Σαραβάκος τον μετέτρεψε από οπαδό του Ολυμπιακού, σε φίλο του Παναθηναϊκού.

«Εμένα όλη μου η οικογένεια είναι Ολυμπιακοί. Μου έβαζαν ρούχα του Ολυμπιακού. Και το 1986 ή 1987 είχε μπει ένα ποντίκι στο σπίτι μας στο χωριό και πήγε η γιαγιά μου να το κυνηγήσει. Μου είπε να κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα μου λέει κάτσε και θα σου βάλω τηλεόραση να βλέπεις. Το έλεγα στον Βαζέχα πρόσφατα.

Έπαιζε ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στο 4-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Και έκτοτε ερωτεύτηκα τον Σαραβάκο και άλλαξα ομάδα. Όλοι έμειναν Ολυμπιακοί και μόνο εγώ άλλαξα. Με εκδικήθηκαν επειδή ήμουν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και «έπεσαν» πάνω στον γιο μου (σ.σ. είναι Ολυμπιακός), παππούδες, γιαγιάδες όλοι. Πλέον δεν πάω συχνά στο γήπεδο, πήγαινα πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο», αποκάλυψε. «Να φτιαχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχαμε τεράστια ευκαιρία με το EURO του 2004, αλλά δυστυχώς δεν έγινε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News