ΕΠΟ: Διεθνές ρεζιλίκι με τον τελικό του Κυπέλλου

EUROKINISSI

Μας πήραν χαμπάρι και στο εξωτερικό για το φιάσκο με την έδρα του τελικού Κυπέλλου, ενώ η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ετοιμάζεται να «αδειάσει» τον Τάκη Μπαλτάκο, χρεώνοντάς του το μπάχαλο που έχει προκαλέσει. Ο «τρελός του χωριού» αποκαλύπτει στη σημερινή SportDay (11/5).

Πέρασαν οκτώ χρόνια απ’ το τελευταίο debate, που λένε κι οι αγγλομαθείς. Oχι πως θα ασχοληθώ με τις εκλογές, αν και μπορεί να παίξουν ρόλο στη διαμόρφωση των ισορροπιών και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το άθλημα που έχει φτάσει εκεί που λες ότι δεν υπάρχει παρακάτω, αλλά κάθε μέρα διαπιστώνεις ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Τα χθεσινά ρεπορτάζ απ’ την Εκίπ και το Ρόιτερς έκαναν ρεζίλι την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη. Κατάφερε, δηλαδή, η ΕΠΟ κι εξευτέλισε όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά τη χώρα ολόκληρη εξαιτίας της ανεπάρκειας να διοργανώσει έναν τελικό σύμφωνα με την προκήρυξη του θεσμού, τους κανονισμούς και τους νόμους.

Οι Γάλλοι, αλλά και το κορυφαίο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, έκαναν θέμα ότι δύο εβδομάδες πριν απ’ τη διεξαγωγή του τελικού δεν υπάρχει γήπεδο και ψάχνουν λύση σε όλη την Ευρώπη. Η απόφαση για το Πανθεσσαλικό θα ληφθεί την Κυριακή. Εάν βρεθεί ο Μπέος στην «OPAP Arena», τότε θεωρούν στην ΕΠΟ ότι θα βρεθεί άκρη για να γίνει ο τελικός στον Βόλο. Αλλά θα ταξιδέψει ο Αχιλλέας για τη φιέστα της ΑΕΚ; Είναι ένα ερώτημα.

Στο πάρκο Γουδή που περπάτησα χθες το πρωί για να πάω στη φίλη μου τη Βουλγάρα, άκουσα ότι κάποιοι σύμβουλοι ετοιμάζονται να θυσιάσουν τον Μπαλτάκο. Στον Τάκη θα χρεώσουν το μπάχαλο και θα επιδιώξουν να του δείξουν την πόρτα. Oχι ότι θα ‘ναι εύκολη λεία ο Μπαλτάκος. Αλλά όπως άκουσα μια ψυχή, κάποιος πρέπει να πληρώσει το κόστος γι’ αυτό το μπάχαλο και επειδή δεν θέλουν να πέσουν όλοι μαζί, σκέφτονται τον τρόπο, με τον οποίο θα θυσιάσουν τον πρόεδρο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News