ΑΕΚ: Τι γίνεται με τον Άμραμπατ - Η επιθυμία του Αλμέιδα και το «αγκάθι»

eurokinissi

O Noρντίν Άμραμπατ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει, όμως το θέμα του είναι ιδιαίτερα σύνθετο. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου.

Μέσα απ’ τη δουλειά του το παιχνίδι του και τον χαρακτήρα το, ο Νορντίν Αμραμπατ κατάφερε να ολοκληρώσει μία πολύ πετυχημένη σεζόν για την ΑΕΚ. Μία σεζόν που θα μπορούσε να τον είχε βρει σε άλλο έδαφος στα μισά της, όταν έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στο κλαμπ που αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία σεζόν που είχε ξεκινήσει με πολλές ανατροπές στη σχέση του με την ομάδα καθώς από εκεί που ήταν αποφασισμένος να φύγει, βρήκε τη φόρμουλα για να συνεχίσει στην ΑΕΚ για επιπλέον έναν χρόνο. Στη διάρκειά της ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός βρήκε τον ρόλο του μέσα απ’ την προσέγγιση του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον βοήθησε να ηρεμήσει και να βρει αγωνιστικό ρυθμό που θα τον καθιστούσε ιδιαίτερα χρήσιμο στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Τώρα, όμως, είναι η ώρα για μία ακόμα απόφαση απ’ τον ίδιο σχετικά με το αν θα συνεχίσει στην «Ενωση» για επιπλέον ένα έτος ή θα κάνει αυτό που είχε εξαρχής στο μυαλό του, να επιστρέψει δηλαδή στην Ολλανδία ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του για να βοηθά στο σημαντικό ζήτημα που αυτή έχει. Γνωρίζει ότι η ΑΕΚ θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, έχει μιλήσει με τον προπονητή γι’ αυτό κι έχει γίνει αποδέκτης συγκεκριμένης πρότασης ώστε να μην αποχωριστεί τα κιτρινόμαυρα.

Η συζήτηση έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και τότε ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει χρόνο για να απαντήσει, ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει ξανά το πρόσφορο έδαφος για να παρατείνει την παραμονή του στην Ελλάδα. Δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά δεν είναι και απίθανο.

Σίγουρα όμως είναι υπό την πίεση του χρόνου πια, καθώς η σεζόν ολοκληρώνεται κι η ΑΕΚ πρέπει να ξέρει αν θα μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον ώστε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Αμραμπατ είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσει για το θέμα αυτό την οικογένειά του και να συνεχίσει στην ομάδα για επιπλέον ένα έτος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News