Παναθηναϊκός: Επόμενος στόχος... Μπρινιόλι 2026!

EUROKINISSI

Μετά τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός θέλει να «δέσει» με νέο τριετές συμβόλαιο και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να είναι θετικός σε αυτή την προοπτική. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 12 Μαΐου.

Μετά την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Φώτη Ιωαννίδη έως το 2027, οι διοικούντες θα αρχίσουν να βάζουν σε μία σειρά τις υπόλοιπες ανοιχτές υποθέσεις συμβολαίων. Τόσο με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου, όσο και με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά θεωρούνται υπεραπαραίτητοι στην επόμενη μέρα και στη συνέχεια αυτής της ομάδας.

Ενας εξ αυτών είναι κι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος ολοκληρώνει το δεύτερο έτος (απ’ τα τρία) της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» όντας ίσως ο MVP της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με 21 «clean sheets» σε 36 επίσημα παιχνίδια. Η απόλυτη εγγύηση κάτω απ’ τα γκολπόστ του «τριφυλλιού», μία απ’ τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό και μακράν ο κορυφαίος γκολκίπερ του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και να «δέσουν» το μέλλον τους με τον Ιταλό τερματοφύλακα έως το καλοκαίρι του 2026, μαζί με μία συνολική βελτίωση των αποδοχών του. Ο ίδιος είναι πολύ θετικός στην προοπτική της παραμονής του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις, με τους «πράσινους» να κινούνται για να κρατήσουν γι’ άλλη μία τριετία ένα απ’ τα βασικά κομμάτια του ρόστερ τους.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού… ανανέωσης και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, απ’ την πλευρά του οποίου υπάρχει αντίστοιχα θετική διάθεση για να συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ενώ μετά τη σύσκεψη που θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα αποφασιστεί το μέλλον των Σάρλια, Πούγγουρα και Σάντσες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι σε πενήντα μέρες.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News