ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων» - Με εκπλήξεις ο Λουτσέσκου
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League και οι Λουτσέσκου, Ανιγκό έκαναν τις επιλογές τους για την 11άδα.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε (14/5 – 20:00) τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League σ’ ένα ματς που θα κρίνει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα και βολεύονται και με την ισοπαλία ενώ ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τις ακόλουθες επιλογές για το αρχικό σχήμα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και εκπλήξεις:
Κοτάρσκι- Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες- Αουγκουστο, Ντάντας- Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ- Μπράντον.
Οι επιλογές 11άδας του Ανιγκό
Ο Ζοζέ Ανιγκό, για 3ο στη σειρά ντέρμπι, διατηρεί την ίδια 11άδα αφού τελικά και τους τρεις κεντρικούς χαφ κρατάει σε διάταξη 4-3-3 αλλά και τον Πεπ Μπιέλ (αντί του Γιώργου Μασούρα που ήταν υποψήφιος) στο αρχικό σχήμα.
Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια είναι ο Τζολάκης και στην άμυνα οι Ρόντινεϊ, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτης και Ντόη. Η τριάδα της μεσαίας γραμμής απαρτίζεται από τους Εμβιλά, Σαμασέκου και Ινμπόμ και στην επίθεση βρίσκονται οι Φορτούνης, Μπιέλ και Μπακαμπού.
Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against PAOK is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #slgr #PAOKOLY #Stoiximan pic.twitter.com/38hLECgM6n
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 14, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
