Τελικός Κυπέλλου: Ο κίνδυνος να ζήσει απόψε η ΕΠΟ το μεγαλύτερο κάζο της

eurokinissi

Η ΕΠΟ πιάστηκε στον ύπνο και κινδυνεύει με το μεγαλύτερο κάζο αν κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι οπαδοί που βρίσκονται στον Βόλο. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου.

Κάπου πήρε το μάτι μου τον μακαρίτη τον Ηλιόπουλο. Σε εκείνη την ταινία που έστριβε δια του αρραβώνος, αλλά στο τέλος υποχρεώθηκε να παντρευτεί και μονολογούσε ότι «σήμερα είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε». Θυμήθηκα τα λόγια του όταν άκουσα χθες ότι ο δήμος Βόλου απείλησε με ματαίωση του τελικού εξαιτίας των πληροφοριών για μετάβαση ΠΑΟΚτσήδων στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Στη σχετική ανακοίνωση επικαλέστηκε ο συντάκτης έγκυρες αστυνομικές πληροφορίες. Eτσι, θυμήθηκα τον Ντίνο. Μεγάλος ηθοποιός! Αν διάβαζε την ανακοίνωση θα γούρλωνε τα μάτια του και θα ρωτούσε με εκείνη την τρομερή αφέλειά του: «Η αστυνομία μόνο μ ε πληροφορίες ασχολείται; Oχι με μέτρα;». Τι θα του εξηγούσαμε; Oτι πριν από δύο χρόνια με απαγόρευση μετακινήσεων όχι απλά έφτασε στην Αθήνα ένα πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και ότι έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης; Τι θα του λέγαμε;

Oτι από κάποια στιγμή κι έπειτα στήθηκαν μπλόκα έξω από τον Βόλο, αλλά ότι αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονταν ήδη εντός των τειχών; Oτι είχαν αριβάρει πολύ πριν αρχίσουν οι έλεγχοι από την ΕΛ.ΑΣ.; Μού θυμίζει μια φράση που λέει ο λαός: «κλειδώνω, αμπαρώνω και ο κλέφτης είναι μέσα». Aρα, πιάστηκαν οι αρχές στον ύπνο. Oπως και η ΕΠΟ.

Στα τσίπουρα το είχαν ρίξει κατά την άφιξή τους στον Βόλο. Oπως έκανε το 2017 μία παρέα δημοσιογράφων που τα έπινε και όταν τους έβγαλαν στα ραδιόφωνα έλεγαν ότι «στην πόλη όλα κυλούν ήρεμα» και ξαφνικά άκουσαν από τους παραγωγούς ότι στην πεζογέφυρα του γηπέδου γινόταν μακελειό.

Ακόμα και τον λογαριασμό άφησαν απλήρωτο και άρχισαν να τρέχουν για να μη χάσουν την επαγγελματική υπόστασή τους. Στην ΕΠΟ, βέβαια, δεν έχουν τέτοια προβλήματα. Αγνοούσαν ακόμα και την ανακοίνωση που έβγαλε ο δήμος Βόλου. Αρα, μόνο απρόσμενο δεν θα ’ναι ένα νέο και τελειωτικό κάζο με τη ματαίωση του τελικού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News