Παναθηναϊκός: Προηγείται η... μεταγραφή Κουρμπέλη και έπειτα ο Λινγκρ

eurokinissi

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Κουρμπέλη, η απάντησή του και η κρίσιμη περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ.

Δύο είναι οι υποθέσεις που απασχολούν τη δεδομένη χρονική στιγμή τον Παναθηναϊκό. Η μία είναι η ανανέωση του Δημήτρη Κουρμπέλη και η άλλη είναι η περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ. Σχέση μεταξύ τους δεν υπάρχει, αλλά αυτή την περίοδο πρόκειται για τα δύο «καυτά» ζητήματα που θα ορίσουν και τη μεταγραφική συνέχεια του τριφυλλιού.

Για τον Κουρμπέλη τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει αναλάβει την περίπτωσή του και επί της ουσίας είναι το πρώτο μεγάλο ζήτημα που αναλαμβάνει ως τεχνικός διευθυντής στο σύλλογο. Διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας υπάρχει και από τις δύο πλευρές και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «σα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…». O αρχηγός του τριφυλλιού έχει στα χέρια του την πρόταση της ομάδας με βελτιωμένες αποδοχές και πλέον η μπάλα… περνάει στα χέρια του αναμένοντας την απάντησή του.

O αρχηγός του τριφυλλιού έχει στα χέρια του την πρόταση της ομάδας με βελτιωμένες αποδοχές και πλέον η μπάλα… περνάει στα χέρια του αναμένοντας την απάντησή του.

Στόχος, πάντως, τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Κουρμπέλη είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα. Μιλάμε για ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας και το επόμενο διάστημα απαιτείται η λύση για να προχωρήσουν οι «πράσινοι» με τον υπόλοιπο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Και φυσικά αν τυχόν δεν υπάρξει γάμος να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Για τον Λινγκρ τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση αναμονής, αλλά φαίνεται ότι σε σχέση με τον Γενάρη τώρα υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος.

Ο 24χρονος διεθνής Τσέχος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας και όπως καταλαβαίνετε η τσέχικη ομάδα δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο γιατί αν το κάνει δεν θα μπουν χρήματα στο ταμείο της. Μπορεί να μη το λένε ανοιχτά, αλλά ο Λινγκρ είναι διαθέσιμος προς πώληση, ωστόσο τα πράγματα θα πάρουν μία συγκεκριμένη ροή από την ερχόμενη εβδομάδα κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό είναι να τελειώσει το συντομότερο και τις δύο υποθέσεις και να μπει με φόρα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά το πιθανότερο είναι να προηγηθεί η (όποια) εξέλιξη με Κουρμπέλη κι έπειτα με τον Τσέχο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News