ΑΕΚ: Επιπλέον μέτρα ασφαλείας στην «OPAP Arena»

EUROKINISSI

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός και για την ορθότερη λειτουργία του γηπέδου της Ένωσης την επόμενη σεζόν με πολύ προσεκτικές κινήσεις. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στη SportDay της Παρασκευής (26/5)

Η πρώτη σεζόν λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προφανώς κι έφερε προβλήματα στην επιφάνεια. Είναι κάπου λογικό, όμως, αυτό. Σε κάθε νέο γήπεδο είναι λογικό να προκύπτουν ζητήματα, τα οποία οι ομάδες αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά, μη έχοντας τη γνώση ανάλογων καταστάσεων.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί το γεγονός πως η νεότευκτη ποδοσφαιρική έδρα της ομάδας είναι σε αστικό ιστό, ο οποίος πολύ δύσκολα αστυνομεύεται. Σκεφτείτε να εμφανιστούν διμοιρίες των ΜΑΤ μεταξύ των θυρών που βρίσκονται απέναντι απ’ τις πολυκατοικίες κι εκεί να γίνει κάτι σαν Βιετνάμ απ’ αυτούς που θέλουν μόνιμα να προκαλούν προβλήματα κι όχι να παρακολουθούν ως αγνοί υποστηρικτές τούς αγώνες της ομάδας τους.

Ηδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε μία πολύ υπεύθυνη απόφαση με τον ισόβιο αποκλεισμό του ανθρώπου που πέταξε τη φωτοβολίδα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Τώρα, θα προσπαθήσει να περάσει στο επόμενο βήμα, ώστε όλοι αυτοί που έχουν τέτοιες προθέσεις να μην μπαίνουν στο γήπεδο, ειδικά όταν δεν έχουν καν εισιτήριο.

Με ευρωπαϊκές διοργανώσεις στον ορίζοντα και την ΑΕΚ να έχει τιμωρηθεί ήδη μία φορά με όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο να επιτρέπονται τέτοιου είδους δράσεις σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση ήδη ξεκίνησε να κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει όσους πληρώνουν να έχουν καλύτερη ορατότητα αλλάζοντας τα πλεξιγκλάς, αλλά και να μην ενοχλούνται από τζαμπατζήδες που με δόλιους τρόπους εισβάλλουν στο γήπεδο κι απειλώντας συνοπαδούς τους, δεν τους επιτρέπουν να χαρούν αυτό για το οποίο έχουν πληρώσει απ’ το υστέρημά τους. Η ΑΕΚ της επόμενης ημέρας θα αλλάξει και σε αυτό το επίπεδο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται νυχθημερόν για την καλύτερη λειτουργία της «OPAP Arena» την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News