ΑΕΚ: Πουλάει ή όχι ο Μελισσανίδης την ΠΑΕ; Αλήθειες και... ψέματα!

eurokinissi

Η ερώτηση στον Δημήτρη Μελισσανίδη και η απάντηση που άνοιξε την πόρτα της ΠΑΕ στα… μουλωχτά. Αποκαλύπτει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου.

Εκεί που οι οπαδοί της ΑΕΚ πανηγύριζαν, ξαφνικά άνοιξε η συζήτηση για το αν πουλάει ή όχι ο Μελισσανίδης. Μέσα από μία ερώτηση για την ανύπαρκτη φημολογία περί αποχώρησης του Νικαιώτη απ’ την ΠΑΕ. Oσοι ξέρουν καλά τον Δημητρό, προφανώς θα σκέφτονταν κάθε διακινούμενη πληροφορία που θα προέβλεπε την παραχώρηση των μετοχών του πάνω στην κορύφωσή του ως παράγοντα της ΑΕΚ.

Με νέο γήπεδο, έτοιμη για παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, διότι η ομάδα του Αλμέιδα έχει εξασφαλίσει ότι θα παίζει σε διεθνές επίπεδο περίπου μέχρι τον Δεκέμβριο και βέβαια με ένα ρόστερ που μπορεί να φέρει έσοδα. Ο Μελισσανίδης δεν είχε πρόβλημα να προσεγγίσει επιχειρηματίες για να πουλήσει την ΠΑΕ όταν ήταν συνέταιρος του Καρρά. Δεν αναφέρομαι στον Τροχανά, αλλά στις συζητήσεις που είχε κάνει πριν με κάποιους απ’ τους μετέπειτα συνεταίρους του, αλλά τότε αντιπάλους του στην ποδοσφαιρική σκηνή.

Οπως δεν είχε πρόβλημα να διαπραγματευτεί ακόμα και με… Κινέζους στη σύγχρονη εποχή. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αφ’ ενός ο πόλεμος στην Ουκρανία εμποδίζει κάποιους επίδοξους επενδυτές. Επίσης, με το νταμπλ και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Μελισσανίδης υπολογίζει ήδη τα έσοδα. Κυρίως ετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στα 100ά γενέθλια της ΑΕΚ. Αρα, μετά θα πουλήσει. Γι’ αυτό κι άνοιξε από τώρα την πόρτα.

Διότι η διάψευση της αποχώρησής του, αν αναγνωστεί σωστά, λέει απλώς ότι δεν είναι η ώρα. Του χρόνου, βλέπουμε! Δεν μπορούσε να το πει ευθέως, αλλά επειδή μιλάμε για τον Μελισσανίδη, στον Τρελό η ερώτηση που του έγινε τη δεδομένη χρονική στιγμή και η απάντηση που έδωσε, ερμηνεύεται ως πρόσκληση ενδιαφέροντος με ορίζοντα το 2024!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News