ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου πήγε στη Ρουμανία και... άρχισε να παίζει μπάλα

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ 11
EUROKINISSI

Με το που πάτησε το πόδι του επί Ρουμανικού εδάφους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους και ξεκίνησε το… καθιερωμένο μπαράζ δηλώσεων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ησυχάζει όποτε βρίσκεται στη Ρουμανία. Κάθε φορά που ταξιδεύει στο Βουκουρέστι, οι δημοσιογράφοι τον περιμένουν για δηλώσεις, τις οποίες τα Μέσα της χώρας τις χειρίζονται με τέτοιο τρόπο που κάποιος νομίζει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός μιλάει μέρα παρά μέρα.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως το επόμενο δεκαήμερα, όλο και κάποια δήλωση του Λουτσέσκου θα εμφανίζεται στα Μέσα της χώρας του. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξέρει να «παίζει μπάλα» στην πατρίδα του. Είναι χαρακτηριστικό πως τη φορά που ένιωσε πως η Ομοσπονδία πήγε να του τη «φέρει», τους… έβγαλε στη σέντρα και ανάγκασε τον πρόεδρο αυτής σε αναδίπλωση.

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα». Αυτή ήταν η πρώτη του κουβέντα σε ερώτηση που δέχθηκε για τη χρονιά που πέρασε και την επόμενη μέρα. Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και στην εσωτερική σύσκεψη που έγινε, στην οποία και μετέφερε στον Ιβάν Σαββίδη το σχέδιο που έχει καταστρώσει μαζί με τον Ζοσέ Μπότο αναφορικά με τις άμεσες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Το προσεχές διάστημα θα έρθουν και άλλες τοποθετήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου από τη Ρουμανία. Κάποιες από αυτές θα είναι και… τροχιοδεικτικές. Θα έχουν να μας πουν πράγματα για τον τρόπο σκέψης του Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν, η οποία είναι η τελευταία του στον ΠΑΟΚ με βάση το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Μάιο του 2021.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News