Δημήτρης Μελισσανίδης: «Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο Αλμέιδα, σίγουρα 4-5 μεταγραφές»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους της ομάδας τόνισε πως θα κάνει ότι του ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι πλέον η καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Την απόλυτη και έμπρακτη στήριξη του στον Ματίας Αλμέιδα υπογράμμισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν την οποία χαρακτήρισε επιτυχημένη εκφράζοντας την χαρά του, ενώ αποκάλυψε το πλάνο της νέας σεζόν.

Ισχυρίστηκε πως θα κάνει ότι του πει ο Αλμέιδα, πως θα γίνουν τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές, ενώ τόνισε πως στόχος είναι η ομάδα να διακριθεί στην Ευρώπη.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικό μας. Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας.

Το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News