Άρης: Ματιές στο παρελθόν! Κάτι... τρέχει με Σάμαρη, Ρόουζ, και Φαν Φέερτ!

Η μεταγραφολογία έχει φουντώσει για τα καλά στον Άρη και οι πληροφορίες πυκνώνουν από παντού για παίκτες που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως οι Λίντσεϊ Ρόουζ, Ανδρέας Σάμαρης και Τομ Φαν Φέερτ.

Ο Άρης έχει προχωρήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών καθώς πιέζεται από τον χρόνο για να συμπληρώσει τα κενά στο ρόστερ και να δημιουργήσει έναν βασικό κορμό, που θα ξεκινήσει προετοιμασία και θα παίξει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όσο θα συνεχίζεται η μεταγραφική προσπάθεια όλο το καλοκαίρι.

Μέσα στους παίκτες που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον του Άρη, είναι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει και έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι πραγματικά όμως τρέχει με κάποιους από τους στόχους;

Το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη παίζει δυνατά, καθώς ο Άρης θα κινηθεί για τουλάχιστον δύο εξάρια στην μεταγραφική περίοδο και θέλει να ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο. Ο 33χρονος μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε και μετά από 10 χρόνια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα.

Για τον Λίντσεϊ Ρόουζ τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Ο 31χρονος στόπερ έχει παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης με επιτυχία, πριν μεταγραφεί στη Λέγκια. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, είχε 22 συμμετοχές με δύο γκολ και από τον κύκλο του διαρρέεται η διερευνητική επαφή με τον Άρη.

Όσο για τον Τομ Φαν Φέερτ, είχε κινήσει το ενδιαφέρον του Άρη στην πρώτη του χρονιά στον Βόλο, αλλά η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και τον απέκτησε. Από την ΑΕΚ θα εξαρτηθεί και μια πιθανή μεταγραφή του στον Άρη, αν δηλαδή κινηθεί για φορ και αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ολλανδό στράικερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News