Μελισσανίδης: Ανακοίνωσε υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε τα μεγαλόπνοα σχέδια που έχει για το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, το οποίο μετατρέπεται σε «AEK Sportcity» μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου στα Σπάτα προχωράει η ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, το υπάρχον προπονητικό κέντρο πρόκειται να αναβαθμιστεί στα πρότυπα των εγκαταστάσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Στα πλάνα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης υπάρχει η δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, ενώ οι εγκαταστάσεις, οι οποίες θα αυξηθούν κατά 100 στρέμματα και θα μετονομαστούν σε “ΑΕΚ Sportcity”. Θα περιλαμβάνουν ακόμη δύο γήπεδα για τις ανάγκες της ακαδημίας, αλλά και πισίνες και γήπεδα τένις.

Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου θα διαμένουν τα μέλη των ακαδημιών απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ στον δεύτερο όροφο θα καταλύει η αποστολή της Ένωσης πριν τους επίσημους αγώνες της ομάδας. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει εκπονηθεί, στο ισόγειο θα υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδο τένις, μπαρ, εστιατόρια, βιβλιοθήκη, αλλά και Smart Room.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News