ΑΕΚ: Το ανέκδοτο του Μελισσανίδη και ο... Μάρκος Σεφερλής

Το αφεντικό της ΑΕΚ νόμιζε ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς και είπε ότι η ομάδα του δεν ασχολείται με την διαιτησία. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη SportDay που κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 30 Μαΐου.

Η χθεσινή συνέντευξη του Μελισσανίδη σε ασφαλές περιβάλλον είχε και ανέκδοτα. Τύφλα να ’χει ο Σεφερλής μπροστά στον Δημητρό. Τα αστεία τού Μάρκου μοιάζουν κρύα μπροστά σε όσα είπε ο Νικαιώτης για τη διαιτησία. «Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Ας τα βρει ο Μπένετ με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει και η διαιτησία με το VAR; Θα γίνει λάθος και τι έγινε.

Μας ακύρωσαν το γκολ με τον ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Ετσι είναι, γίνονται και λάθη, αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Οχι να βλέπω να βγαίνουν διαιτητές στα κανάλια με παπιγιόν και με βαρύ όνομα με ιστορία», είπε μεταξύ άλλων. Υπάρχει καλύτερο ανέκδοτο; Ποιος έχει πιάσει Πορτογάλο βοηθό από τα γεννητικά όργανα και, μάλιστα, τιμωρήθηκε γι’ αυτό; Ποιος ασχολήθηκε με τους διαιτητές από την Πολωνία και τους έβγαλε μεθυσμένους, αν και το αλκοτέστ από την ΕΛ.ΑΣ. βγήκε αρνητικό;

Ποιος έδινε εντολές στον Μανούχο στο Περιστέρι να κλείσει το φύλλο αγώνα μετά τις μετρήσεις με τις μεζούρες; Ποιος πήγε να κάνει ντου στους Νορβηγούς διαιτητές στο ντέρμπι της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Αν αρχίσω να θέτω ερωτήματα, θα χρειαστώ κι άλλη σελίδα, αλλά δεν βλέπω να μου δίνει ο Μαζιάς. Οπότε το κλείνω εδώ.

Ούτως ή άλλως, όλα όσα ανέφερα είναι ενδεικτικά για την ενασχόληση της ΑΕΚ με τη διαιτησία. Αραγε, σε ποιους νομίζει ότι απευθυνόταν ο Μελισσανίδης όταν είπε το ανέκδοτο για τη διαιτησία; Σε ιθαγενείς που θαμπώνονται απ’ τα καθρεφτάκια; Αλλά κι όσοι τον άκουσαν, πώς τα μετέφεραν στα ΜΜΕ χωρίς ούτε ένα σχόλιο; Εκτός κι αν γέλασαν εκείνη την ώρα…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News