Αμπέλ Φερέιρα: Έξαλλος με δημοσιογράφο που τον κατέγραφε σε βίντεο

Ο Αμπέλ Φερέιρα τσακώθηκε με δημοσιογράφο μετά το παιχνίδι της Παλμέιρας με την Σάο Πάολο, επειδή τον κατέγραφε με κινητό.

Με ένα δημοσιογράφο τα έβαλε ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα που ενεπλάκη στο περιστατικό μετά το τέλος της αναμέτρησης της Παλμέιρας με την Σάο Πάολο.

Ο Πορτογάλος πήγε να δώσει μία φανέλα της ομάδας του στον τέταρτο διαιτητή, με εκείνον να αρνείται ευγενικά. Σε εκείνο το σημείο ο Πορτογάλος παρατήρησε πως ένας διαπιστευμένος δημοσιογράφος τον κατέγραφε σε βίντεο με ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Φερέιρα κινήθηκε προς το μέρος το και άρπαξε το κινητό, για να δει τι κατέγραφε και να το διαγράψει. Εκεί σε συνομιλίες που είχε επέστρεψε το κινητό τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του.

«Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς σήμερα όλοι μα όλοι είχαν κάμερες. Υπάρχουν πράγματα που ο τύπος δεν χρειάζεται να ξέρει. Αλλά πριν γίνει καταιγίδα, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, οπότε απλά κάνω αυτή τη διευκρίνιση».

Η πράξη του Φερέιρα ίσως να μην μείνει ατιμώρητη, αφού κινδυνεύει με τιμωρία από ένα έως έξι παιχνίδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News