Άρης Μεταγραφές: Επτά συμβόλαια στην άμυνα, μόνος σίγουρος ο Μπράμπετς!

Eurokinissi

Ο Άρης έχει γεμάτο ρόστερ μόνο στην αμυντική του γραμμή, ωστόσο από τα επτά συμβόλαια, μόνο ένας θεωρείται σίγουρος, ο Τσέχος Γιάκουμπ Μπράμπετς

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη είναι σε πλήρη εξέλιξη, μετά την συνάντηση που είχε ο κόουτς Τερζής με τον Θόδωρο Καρυπίδη στην Αθήνα και ενόψει της νέας συνάντησης που θα έχει ο προπονητής του Άρη, με τον Κροάτη τεχνικό διευθυντή Ρόμπερτ Παλικούτσα, την Πέμπτη (01/06) στη Θεσσαλονίκη.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και ο Άρης έχει συμφωνίες με τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές και συνεχίζει το scouting σε μια προσπάθεια να γεμίσει το ρόστερ ενόψει της έναρξης προετοιμασίας στις 12 Ιουνίου.

Παραδόξως ο Άρης έχει ενεργά όλα τα συμβόλαια μόνο στην αμυντική του γραμμή, αλλά από αυτούς μόνον ο Τσέχος Γιάκουμπ Μπράμπετς θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Οι υπόλοιποι έξι είναι με το ένα πόδι μέσα και το ένα πόδι έξω.

Όλοι οι αμυντικοί του Άρη έχουν συμβόλαιο!

Στη θέση του αριστερού μπακ, στον αέρα είναι και ο Πίρσμαν, αλλά και ο Μαζικού. Με τον Πίρσμαν ο Άρης θέλει να λύσει το συμβόλαιο με το οποίο τον έφερε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει την απάντηση του Βέλγου. Για τον Μαζικού, υπάρχει ανοιχτή γραμμή με την ελβετική Σερβέτ και γι’ αυτό ο Άρης ήδη κινείται για την απόκτηση αριστερού ακραίου αμυντικού.

Στο κέντρο της άμυνας ο Μπράμπετς ανανέωσε με καλύτερους όρους και είναι βέβαιος, ο Φαμπιάνο έφερε πριν από καιρό μια πρόταση για να φύγει και γι’ αυτό κανείς δεν ξέρει αν θα παραμείνει για την τελευταία του χρονιά, ενώ από τον Ενκουλού έχει ζητηθεί να βρει ομάδα και αναζητείται φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του. Στο ρόστερ θα προστεθεί ο νεαρός Χρυσόπουλος, διεθνής με την Ελπίδων, ενώ υπάρχει και ο 17χρονος Τανούλης.

Στο δεξί άκρο της άμυνας έχουν επίσης συμβόλαια και ο Οντουμπάτζιο, αλλά και ο Εμπακατά και ο Άρης εξετάζει όλα τα δεδομένα. Η παραμονή του Εμπακατά είναι πιο πιθανή, δεδομένου ότι έχει το πιο χαμηλό συμβόλαιο, ενώ για τον Οντουμπάτζιο είναι πιθανό να γίνει κουβέντα ακόμα και για αποδέσμευση. Λογικά θα συζητηθούν όλα με το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News