Ολυμπιακός: Αγωνία για Λάιντνερ που γύρισε και κάνει εξετάσεις στο γόνατο

Ντορόν Λάιντνερ
eurokinissi

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Ντορόν Λάιντνερ, τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρόσφατο ματς της Αούστρια με τη ΛΑΣΚ και εκφράζονται φόβοι για πολύμηνη απουσία, άμεσα οι εξετάσεις στην Ελλάδα.

Πολύ μεγάλη είναι η αγωνία όλων στον Ολυμπιακό για τον τραυματισμό του Ντορόν Λάιντνερ. Ο νεαρός αριστερός μπακ που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αούστρια Βιέννης στο β’ μισό της σεζόν, τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρόσφατο (28/5) ματς με τη ΛΑΣΚ.

Κι επειδή οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της αυστριακής ομάδας είναι ανησυχητικές, ο παίκτης επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα αφού δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά φέτος και αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα λείψει για καιρό.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Αούστρια

Ο 21χρονος Ισραηλινός αναμένεται να εξεταστεί άμεσα από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Αούστρια υπάρχει μερική ρήξη στον χιαστό στο αριστερό γόνατο.

Από τα όσα θα δείξουν οι εξετάσεις που θα υποβληθεί από τον Ολυμπιακό θα οριστικοποιηθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται και πως θα αντιμετωπιστεί. Δυστυχώς φαίνεται πολύ πιθανό να πρόκειται για σημαντική ζημιά που θα χρειαστεί χειρουργείο και θα κρατήσει τον Λάιντνερ εκτός γηπέδων για κάποιους μήνες.

Ωστόσο με μεγαλύτερη ασφάλεια θα μπορεί να μιλήσει κανείς όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και υπάρχουν αποτελέσματα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News