ΕΠΟ/ΚΕΔ: Σκέφτονται για αρχιδιαιτητή... Κάκο ή Βασάρα!

Η δήλωση διαθεσιμότητας του Κύρου Βασάρα για αρχιδιαιτητή στην Ελλάδα και η προτίμηση του Νότου για… Τάσο Κάκο ως αντικαταστάτη του Μπένετ. Διαβάστε στην SportDay της Πέμπτης (1/6).

Σας λέω τόσες μέρες ότι κάτι δεν πάει καλά στην Τούμπα και ξαφνικά ακούγονται φωνές ότι ο Ιβάν δεν μπορεί να συνεχίσει να στηρίζεται στα ίδια πρόσωπα που εδώ και μία τριετία δεν κάνουν τίποτα περισσότερο απ’ το να συνυπάρχουν με την ΑΕΚ.

Για παράδειγμα, οι εικόνες απ’ τον Βόλο με τις χαιρετούρες μεταξύ του Μάκη και του Γιαννάκη εξόργισαν όσους θεωρούν επιβεβλημένες τις αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του ΠΑΟΚ.

Όχι πως δεν γνώριζαν ότι Γκαγκάτσης και Παπαδόπουλος διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και 20 χρόνια, αλλά όπως και να γίνει, τους κακοφάνηκαν οι πλακίτσες και τα χαμόγελα. Ακόμα και ο… Σταυράκης ενοχλήθηκε, αλλά εκείνος προτίμησε να περάσει πριονοκορδέλα τον Λουτσέσκου.

Τι να έλεγε για τον Μάκη; Μαζί μεγάλωσαν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Επειδή μου αρέσει να πηγαίνω τη βαλίτσα ακόμα πιο μακριά, εγώ θα σας μεταφέρω στο μέλλον. Εκεί που ο μεν Γκαγκάτσης θα προτείνει τον Κάκο για διάδοχο του Μπένετ στην ηγεσία της ΚΕΔ, ο δε Παπαδόπουλος τον… Βασάρα. Ναι, τον Κύρο!

Ούτως ή άλλως, η πρόσφατη συνέντευξη τού άλλοτε αρχιδιαιτητή και νυν κουμανταδόρου στη Ρουμανία, έμοιαζε για πολλούς ως μία δήλωση διαθεσιμότητας, για την προοπτική του επαναπατρισμού, απ’ τη στιγμή που τα στηρίγματα της ΕΠΟ αποφάσισαν να βάλουν Eλληνα στη θέση του Άγγλου απ’ το καλοκαίρι.

Με βάση όσα έχουν συμφωνηθεί το 2016, η επόμενη θητεία της ομοσπονδίας θα ‘χει πρόεδρο απ’ τον βορρά κι αρχιδιαιτητή από εκείνα τα μέρη. Αλλά στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παρατείνουν αυτή τη συνεργασία, καθώς λένε ότι ο Ιβάν δεν παίζει μπάλα όπως είχαν συμφωνήσει. Κι επειδή το μέλλον μοιάζει προδιαγεγραμμένο, ακόμα και τα καρντάσια πιστεύουν ότι ο «Μελισσάν» θα… ρίξει και αυτή τη φορά τον Σαββίδη. Και για τον πρόεδρο και για τον αρχιδιαιτητή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News