Γιαννούλης - Πέλκας: Το τρολάρισμα, η δυνατή φιλία και το μέλλον...

Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης συνδέονται με μια δυνατή φιλία, εξ’ ου και το τρολάρισμα του πρώτου για το μαλλί του δεύτερου – Πως έγιναν αχώριστοι και ο… τρίτος της παρέας!

Η φιλία που έχουν ο Δημήτρης Πέλκας και ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι τέτοια που σηκώνει… άπειρα τρολαρίσματα. Αυτό που έκανε ο Πέλκας στον Γιαννούλη για το πλατινέ μαλλί με το οποίο εμφανίστηκε στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας είναι μάλλον πταίσμα μπροστά σε αυτά που έχουν κάνει μεταξύ τους, σε μια φιλία που ξεκίνησε από τη συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ και έδεσε ακόμα περισσότερο από τότε που ο καθένας αποχώρησε από τον Δικέφαλο.

@ethnikiomadaofficial #giannoulis #pelkas #precamptraining #training #newhair #ethnikiomada #nationalteam ♬ πρωτότυπος ήχος – @ethnikiomada

Δημήτρης Πέλκας – Δημήτρης Γιαννούλης: Ένα αχώριστο δίδυμο

Οι Δημήτρης Πέλκας και Δημήτρης Γιαννούλης ταίριαξαν γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Η γνωριμία έγινε φιλία και η φιλία έγινε δωμάτιο εντός και εκτός έδρας.  Οι δυο τους έχουν δυο χρόνια διαφορά, με τον Πέλκα να είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 1993 και τον Γιαννούλη τον Οκτώβριο του 1995. Μέσα σε όλα αυτά που έχουν κάνει μαζί συγκαταλέγεται και η… ολιγόωρη στρατιωτική τους θητεία.

Στο δίδυμο Πέλκα – Γιαννούλη, υπάρχει και τρίτος!

Το 2020, ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν ο πρώτος που έμαθε πως ο Δημήτρης Πέλκας ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία για λογαριασμό της Φενερμπαχτσέ.  Η φιλία διατηρήθηκε μέσω… facetime, ενώ στην παρέα υπήρχε και τρίτο πρόσωπο.

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν θα μπορούσε να λείπει, αν και ήταν ο πρώτος που είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός είχε πάρει μεταγραφή στην Κολωνία δυο μήνες πριν από αυτή του Πέλκα στη Φενερμπαχτσέ. Η φιλία τους είχε γίνει οικογενειακή, με τον Πέλκα να έχει καλέσει Γιαννούλη και Λημνιό στα γενέθλια του πατέρα του.

Μια από τις πλέον δύσκολες στιγμές της τριάδας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Λημνιού, το καλοκαίρι του 2022, σε αγώνα της εθνικής. Πέλκας και Γιαννούλης ήταν στο πλευρό του φίλου τους, ο οποίος μάλιστα έχασε και τον γάμο του Πέλκα. Ο Λημνιός είχε εγχειριστεί λίγες ημέρες πριν το γάμο του Πέλκα στον Κωνσταντινούπολη, με τον Λημνιό να δίνει το στίγμα του μέσω βιντεοκλήσεων εκεί το βράδυ.

Αυτό που ενώνει Πέλκα, Γιαννούλη και Λημνιό

Το φετινό καλοκαίρι είναι κρίσιμο και για τους τρεις, και αυτό που φαίνεται να τους ενώνει είναι η αναζήτηση ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο Δημήτρης Λημνιός επανεντάχθηκε στην Κολωνία και περιμένει να δει αν θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας καθώς το μέλλον του στη Νόριτς δεν είναι ξεκάθαρο ενώ ο Δημήτρης Πέλκας είναι για πρώτη φορά στην καριέρα του ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News