ΠΑΟΚ: Ανανεώθηκε μόνο ένα από τα εννιά συμβόλαια που έληγαν τον Ιούνιο του 2023

Η μεγάλη εκκαθάριση του ρόστερ είχε προαποφασιστεί με μόνο ένα από τα εννιά συμβόλαια που έληγαν τον Ιούνιο του 2023 να έχουν ανανεωθεί.

Η πόρτα της εξόδου της Τούμπας άνοιξε και ήδη την έχουν περάσει πέντε ποδοσφαιριστές. Τελευταία αποδέσμευση ήταν αυτή του Ομάρ Ελ Καντουρί, η οποία ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6). Είχαν προηγηθεί αυτές των Γιασμίν Κούρτιτς, Νέλσον Ολιβέιρα, Τόμας Κεντζιόρα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό με βάση τις κινήσεις των διοικούντων της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Και είναι χαρακτηριστικό πως από τα εννιά συμβόλαια που έληγαν τον Ιούνιο του 2023 μόνο ένα έχει ανανεωθεί. Ο λόγος για αυτό του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου το περασμένο καλοκαίρι, όντας πλέον ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους του ασπρόμαυρου ρόστερ.

Εκκρεμούν οι υποθέσεις των Μπράντον Τόμας, Τιάγκο Ντάντας και Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας. Η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου έχει… ψωμί καθώς τη δεδομένη στιγμή η Μπενφίκα (στην οποία ανήκει) είναι θετική σε ανανέωση του δανεισμού αλλά θέλει να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον ΠΑΟΚ. Όσον για το συμβόλαιο του αρχηγού, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει μια απευθείας επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη το προσεχές διάστημα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News