ΑΕΚ: Χαμός για ένα διαρκείας, τεράστια η ζήτηση από τον κόσμο

Τεράστια η ζήτηση λόγω της… τρέλας του κόσμου της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια, πολύ πριν την έναρξη της διάθεσής τους. Διαβάστε στη σημερινή SportDay (3/6).

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά το ματς με τον Άρη (την προτελευταία, δηλαδή, αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος), στο οποίο η ομάδα αγκάλιασε τον τίτλο, το τηλεφωνικό κέντρο τής ΠΑΕ πήρε… φωτιά.

Χιλιάδες τηλεφωνήματα από Αθήνα, περιφέρεια, αλλά κι εξωτερικό με ερωτήσεις για τις… μαγικές κάρτες της νέας σεζόν που αναμένεται να είναι ακόμα πιο σημαντική για την «Ενωση», καθώς πέραν απ’ τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου θα σηματοδοτηθεί κι απ’ την επιστροφή του κλαμπ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μάλιστα σε επίπεδο φάσης ομίλων, στην οποία η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλισμένη συμμετοχή.

Όπως τονίζει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, εδώ κι αρκετά μεγάλο διάστημα η εικόνα είναι σαν να… έχει ξεκινήσει ήδη η περίοδος της διάθεσης. Το μεγάλο ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι βέβαια πότε θα γίνει επίσημα η έναρξη.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο, πάντως, ότι έως τις 15 Ιουνίου θα έχει ξεκινήσει. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι στο πρώτο στάδιο θα δοθεί ευκαιρία στους κατόχους διαρκείας να ανανεώσουν τις κάρτες τους (πλην των κατόχων στις θύρες 46-48, που έχουν υπογράψει σχετικό όρο), καθώς υπάρχει σχετική πρόβλεψη για τα ευρωπαϊκά ματς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα τι θα γίνει με τις θύρες οι οποίες στα ευρωπαϊκά ματς θα δίνονται -υποχρεωτικά απ’ την ΟΥΕΦΑ- στους φιλοξενούμενους, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα παραχωρείται σε αυτούς μέρος κι απ’ τα δύο διαζώματα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, πάντως, όλα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα κατόχων θα ανανεώσει και στην ελεύθερη διάθεση θα βγουν λίγα εισιτήρια που θα εξαφανιστούν

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News