Γαλατασαράι: «Πόλεμος» με Ομάρ τον οποίο πρέπει να αποζημιώσει 2,8 εκατομμύρια!

Ομάρ Ελαμπντελαουΐ
eurokinissi

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Μπόντο Γκλιμτ, Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, κέρδισε την προσφυγή κατά της Γαλατασαράι στη FIFA και πρέπει να αποζημιωθεί από τους Τούρκους.

Το σκληρό πρόσωπο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είδε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ στο φινάλε της συνεργασίας του με τη Γαλατασαράι. Και γι’ αυτό οδηγήθηκε σε κατάθεση προσφυγής στη FIFA για την οποία δικαιώθηκε και η τουρκική ομάδα είναι υποχρεωμένη να τον αποζημιώσει με 2,8 εκατ.ευρώ! Σε περίπτωση που αυτό το μεγάλο ποσό δεν καταβληθεί στον λογαριασμό του παίκτη εντός των επόμενων 45 ημερών η «Τσιμπόμ» κινδυνεύει με την τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών!

Ο Ομάρ μετακόμισε το 2020 από τον Ολυμπιακό στη Γαλατασαράι η οποία τον περασμένο Σεπτέμβριο του έλυσε το συμβόλαιο αφού θεωρούσε ότι δεν μπορούσε να της προσφέρει (έστω κι αν δεν ειπώθηκε ανοιχτά) μετά το ατύχημα που είχε με βεγγαλικά που τον τραυμάτισαν στα μάτια.

Το κακό (και προκάλεσε την προσφυγή του) ήταν ότι αρχικά του είπαν ότι τον υπολογίζουν αλλά τελικά, τελευταίες μέρες των μεταγραφών, άλλαξαν γνώμη και του έλυσαν το συμβόλαιο. Από τον Δεκέμβριο του 2022 ο Ομάρ είναι παίκτης της Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News