Άγγελος Ποστέκογλου: Διωγμένος από την Παναχαϊκή, μια ανάσα από τον πάγκο της Τότεναμ!

ΑΜΝΑ/ΕPA

Από την Εθνική Αυστραλίας στη Σέλτικ και από κεί πολύ κοντά στη συμφωνία με την Τότεναμ, που αν επιτευχθεί θα τον κάνει πρώτο Έλληνα προπονητή στην Premier League, είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου, που είχε φύγει με την ταμπέλα του αποτυχημένου από την Παναχαϊκή!

Οι πληροφορίες από την Αγγλία μεταδίδονται με αστραπιαία ταχύτητα και όλοι οι μεγάλοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί, αλλά και έγκριτοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ.

O 57χρονος Ποστέκογλου είχε έρθει στην Ελλάδα το 2008 για να δουλέψει στην Παναχαϊκή, αλλά έφυγε μέσα σε λίγους μήνες. Για καλό του επέστρεψε στην Αυστραλία και διέγραψε μία εκπληκτική καριέρα, που μπορεί να τον φέρει διάδοχο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ.

Τα δημοσιεύματα έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό, που παρουσιάζουν τον Ποστέκογλου όχι απλά σίγουρο για την Τότεναμ, αλλά και πως θα πάρει μαζί του από την Σέλτικ τον Ιάπωνα φορ Κιόγκο Φουραχάσιμ, ο οποίος έχει σκοράρει 33 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News