Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο Όντρεϊ Λινγκρ τον κρατάει σε «αναμμένα κάρβουνα»!

Οντρεϊ Λινγκρ

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει όλο το βάρος στον Τσέχο διεθνή ο οποίος δεν βιάζεται να απαντήσει.

Τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού φαινομενικά παρουσιάζουν στασιμότητα, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο Παναθηναϊκός τρέχει διάφορες υποθέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Όντρεϊ Λινγκρ, περιμένοντας τις εξελίξεις και τις απαντήσεις.

Κυρίως στο θέμα του Λινγκρ, που είναι ο παίκτης για τον οποίο «καίγεται» περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα».

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα: ο Παναθηναϊκός έχει δύο μέτωπα, το ένα με τη Σλάβια Πράγας, με την οποία συζητά και το άλλο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Με τη Σλάβια φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, πέντε πάνω-πέντε κάτω θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Το θέμα είναι με τον ίδιο τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος φαίνεται να μη βιάζεται να απαντήσει. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν στην πατρίδα του, κάτι που δεν αποκλείεται να τραβήξει την υπόθεση.

Ο Λινγκρ είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού και με αυτόν θέλουν οι «πράσινοι» να κάνουν δυναμικό ξεκίνημα στη μεταγραφική αγορά. Το ιδανικό είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ο Γιοβάνοβιτς να τον έχει στην προετοιμασία και στην αναχώρηση για το εξωτερικό, αλλά τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα δεν αποκλείεται να έχουμε θρίλερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News