Μπέος για κλήσεις στην Εθνική: «Αρχιμάγειρας και Μίκυ Μάους ο Πογιέτ»

Η απουσία του Τάσου Δουβίκα από τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, έχει προκαλέσει την οργή του Αχιλλέα Μπέου και η έκρηξή του ήταν σχεδόν …αναμενόμενη. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, με ανάρτησή του στο Facebook, τα “έχωσε” στον Γκουστάβο Πογιέτ, αποκαλώντας τον Μίκυ Μάους και αρχιμάγειρα.

Ο Αχιλλέας Μπέος τα έβαλε με τον Γκουστάβο Πογιέτ που άφησε εκτός Εθνικής τον Τάσο Δουβίκα, παρά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βαριές κουβέντες εναντίον του ομοσπονδιακού προπονητή.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
«Μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχα την ελπίδα ότι ο «αρχιμάγειρας» ενός κρουαζιερόπλοιου που κάποιοι επέλεξαν για προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, θα καλούσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα εν όψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία και Γαλλία.
Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν, καθώς μέχρι και σήμερα το όνομα του Τάσου Δουβίκα δεν συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του.
Είναι πραγματικά λυπηρό, αυτό το «Μίκυ Μάους» – εργαλείο που έκανε τον προπονητή κάθε φορά που το κρουαζιέροπλοιο όπου εργαζόταν έπιανε λιμάνι, προπονώντας ναύτες και μούτσους, να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.
Το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι με τις επιλογές του περίεργου αυτού τύπου που κάνει τον προπονητή, η Εθνική μας ομάδα δεν θα τερματίσει ούτε στην 3η θέση του ομίλου της.
Είναι όμως άδικο για παίκτες ή για την ακρίβεια για παικταράδες όπως ο Τάσος Δουβίκας να μην φοράνε τη φανέλα με τον Εθνόσημο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News