Λιονέλ Μέσι: Η φυγή του κόστισε... 1.5 εκατ. χαμένους ακολούθους στο instagram της Παρί

Το brand name της Παρί υπέστη ένα ισχυρό πλήγμα μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, αφού οι λογαριασμοί της στα social media άρχισαν να έχουν ραγδαία πτώση.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από δύο χρόνια, με τον Αργεντινό να αναλύει τα δεδομένα έτσι ώστε να πάρει την επόμενη απόφαση για το μέλλον του.

Ο «Pulga» αποτέλεσε τον μεγαλύτερο όνομα που πέρασε ποτέ από το Παρίσι και την γαλλική ομάδα και τώρα που έφυγε αναμένεται να της κοστίσει… ακριβά.

Συγκεκριμένα, η Παρί έχασε μαζί με τον Μέσι και 1.5 εκατ. ακολούθους στο instagram (από 70.4 στα 68.9) και κάποιες χιλιάδες στο twitter, κάτι που αυτομάτως χαλάει την εικόνα αλλά και το brand name της.

Ο ερχομός του 35χρονου έκανε την ομάδα του Παρισιού έναν πόλο έλξης για τους ποδοσφαιρόφιλους, ενώ ανέβασε κατακόρυφα τα έσοδά της σε πωλήσεις. Ο λαός του Μέσι αναμένεται να τον ακολουθήσει στον επόμενο προορισμό του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η πτώση στα social media της Παρί Σεν Ζερμέν ίσως συνεχιστεί, με την γαλλική ομάδα να δέχεται ισχυρό πλήγμα, αφού η εικόνα της «χαλάει» και τα έσοδα θα αρχίσουν να παίρνουν την κατιούσα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News