ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Κινητικότητα για Κωνσταντέλια

EUROKINISSI

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μιας σειράς ομάδων και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα γύρω από τον ίδιο.

Λίγες ημέρες μετά την αυλαία της πρώτης του (σχεδόν) γεμάτης επαγγελματικής σεζόν σε συλλογικό επίπεδο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την παρουσία του στην εθνική ομάδα, για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Γαλλία. Για λογαριασμό του 20χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, σε κάθε αγώνα που λάμβανε χώρα στο στάδιο Τούμπας, γινόταν παρέλαση από σκάουτερ και απεσταλμένους ομάδων για να τον παρακολουθήσουν.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ετοιμάζεται για καυτό καλοκαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Γάννη Κωνσταντέλια έχουν έρθει στην Τούμπα το τελευταίο διάστημα, προτάσεις οι οποίες θα φτάσουν μέχρι τον Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος να έλεγε προς όλες τις κατευθύνσεις πως έχει βάλει στον Κωνσταντέλια«ταμπελάκι» που γράφει 20 εκατομμύρια Ευρώ, όμως είναι δεδομένο πως φτάσει επίσημη πρόταση στη Μικράς Ασίας που να αγγίζει τα 15-16 εκατομμύρια μαζί με ένα «γενναίο» ποσοστό μεταπώλησης, τότε όλα είναι ανοικτά.

Υπάρχουν ομάδες που επιμένουν για τον Κωνσταντέλια

Τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν τρεις ομάδες που δείχνουν να επιμένουν για τον «Ντέλια» και το «παιχνίδι» παίζεται ανάμεσά τους. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ενημερώνεται για τις κινήσεις των ομάδων και περιμένει τις επίσημες προτάσεις για να πάρει την απόφασή του. Στο γκρουπ των ομάδων που έχουν ασχοληθεί «ζεστά» με τον Κωνσταντέλια τους τελευταίους έξι μήνες είναι σίγουρα η Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News