Άγγελος Ποστέκογλου: Η Τότεναμ «έσβησε» την Παναχαϊκή από το βιογραφικό του

ΑΠΕ

Η Τότεναμ παρουσίασε το βιογραφικό του νέου της τεχνικού, Άγγελου Ποστέκολγου, στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για το πέρασμά του από τον Παναχαϊκή.

Η Τότεναμ προσέλαβε και επίσημα τον Άγγελο Ποστέκολγου ως νέο της τεχνικό. Ο Ελληνοαυστραλός βρισκόταν την τελευταία διετία στην Σέλτικ με την οποία πανηγύρισε πέντε τίτλου. Στο παρελθόν ο Ποστέκογλου είχε βρεθεί στον πάγκο της Παναχαϊκής, όμως αυτή δεν αναφέρεται στο βιογραφικό που παρουσίασαν οι Πετενοί…

 

Ο Άγγελο Ποτσέσκολγου είχε μιλήσει, στο παρελθόν, στην εφημερίδα «Herald Sun» και είχε αναφερθεί στη θητεία του στην Παναχαϊκή: «Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και στην ομάδα τότε υπήρχαν προσδοκίες. Το πάθος στην ομάδα ήταν εκπληκτικό. Όταν κερδίζαμε μας σήκωναν στον αέρα από τη χαρά τους, αλλά όταν χάναμε μας… έκραζαν. Τα πηγαίναμε καλά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είπα στον εαυτό μου, αφού μπορώ να δουλέψω εδώ, μπορώ να γυρίσω στην πατρίδα». Και το… κερασάκι στην τούρτα ήταν τα όσα έγραφε το δημοσίευμα για το τέλος της θητείας του στην Παναχαϊκή: ««Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο πρόεδρος του έλεγε τι αλλαγές να κάνει στο ημίχρονο…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News