Άρης Μεταγραφές: Έκλεισε αριστερό μπακ και 350.000 ευρώ στο ταμείο από την πώληση Μαζικού

Eurokinissi

Ο Μαζικού ταξιδεύει στην Ελβετία για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει και ο Άρης έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του

Η επιμονή της Σερβέτ να αποκτήσει τον Μπράντλεϊ Μαζικού, αλλά και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παίξει στην Ελβετία έδειχναν οτι η συμφωνία με τον Άρη είναι πολύ κοντά.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε σχετικές ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μόλις ανάψει το πράσινο φως θα πέσουν οι υπογραφές και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όπως είχε γράψει το sportday.gr, ο Άρης ήδη είχε κάνει τις κινήσεις του για να βρει και τον αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα έχει ήδη έτοιμο τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό και 350.000 ευρώ στα ταμεία από την πώληση του Μαζικού, τον οποίο ο Άρης είχε αποκτήσει ελεύθερο χωρίς να πληρώσει χρήματα. Ένα deal που είναι πετυχημένο, καθώς ο Άρης ήθελε έτσι κι αλλιώς να βρει καλύτερο ποδοσφαιριστή στη θέση αυτή, στην οποία δεν θεωρείται βέβαιο ούτε ο Μάρβιν Πίρσμαν, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News