Ανδρέας Καρώ: Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ και η Νότιγχαμ

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας με έναν ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στη Νότιγχαμ.

Με περάσματα από Αγγλία και Ιταλία και διεθνής με την Εθνική Κύπρου, ο 27χρονος Ανδρέας Καρώ πηγαίνει στον ΟΦΗ για να καλύψει το κενό του Απόστολου Διαμαντή και να δυναμώσει το κέντρο της άμυνας της Κρητικής ομάδας, όντας το δεύτερο απόκτημα του καλοκαιριού μετά τον Ριέρα.

Ο διεθνής Κύπριος στόπερ έχει πολλές παραστάσεις από εξωτερικό, με θητείες σε Αγγλία, Ιταλία και Πορτογαλία. Έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Αγγλία, έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα και έπειτα ακολούθησε η καριέρα του στην Κύπρο, που χρονολογείται από το 2016.

Το 2019 είναι η χρονιά του δεξιοπόδαρου στόπερ, κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού κι έρχεται η μεταγραφή στη Λάτσιο. Έπειτα ακολουθούν οι δανεισμοί σε Σαλερνιτάνα και Μαρίτιμο και η επιστροφή στην Κύπρο, το καλοκαίρι του 2021, για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΟΦΗ τον απέκτησε από εκεί με μεταγραφή, με το ΑΠΟΕΛ να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης τη συμφωνία με την Κρητική ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News