Λιονέλ Μέσι: Ο λόγος που επέλεξε την Ίντερ Μαϊάμι και η ανακοίνωση των Αμερικανών

Τέλος στο σίριαλ! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, με συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία δεν… κρατήθηκε και τον ανακοίνωσε λίγο αργότερα.

Τέλος στο σίριαλ. Τα λεφτά της Αλ Χιλάλ δεν «λύγισαν» τον Λιονέλ Μέσι, ούτε η πρόταση της Μπαρτσελόνα.

Με κοινή συνέντευξη που παραχώρησε από το Παρίσι στην Mundo Deportivo και στη Sport, ο Αργεντινός σούπερ σταρ γνωστοποίησε την απόφασή του να συνεχίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου».

«Αν ήταν θέμα χρημάτων θα πήγαινα στη Σαουδική Αραβία»

Οπως είπε, επίσης, επέλεξε την αμερικάνικη ομάδα όχι λόγω των χρημάτων: «Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν όχι λόγω χρημάτων».

Η ανακοίνωση της Ίντερ

Λίγο μετά τη συνέντευξη του Μέσι ήρθε και η ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News