Γιάσμιν Κούρτιτς: Ο λόγος που κλήθηκε στην εθνική ενώ δεν έχει παίξει καθόλου μέσα στο 2023

EUROKINISSI

Ακόμα και στη Σλοβενία απόρησαν για την κλήση του Γιάσμιν Κούρτιτς στην εθνική ομάδα αν και είναι ανενεργός εδώ και σχεδόν 8 μήνες, αλλά υπάρχει εξήγηση.

* Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ πριν από σχεδόν μια εβδομάδα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και πάρθηκε απόφαση να μη γίνει κίνηση ανανέωσης.

* Ο Σλοβένος δεν έχει γράψει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2023 λόγω της περιπέτειας με το γόνατό του που τον ταλαιπώρησε από τα τέλη του 2022. Υπάρχει εξήγηση για την κλήση του στην εθνική;

* Υπάρχει καθώς οι σχέσεις του με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ματιάζ Κεκ είναι άριστη. Οι φορές που ο Κούρτιτς ήταν διαθέσιμος και δεν αγωνίστηκε με την εθνική Σλοβενίας, επί ημερών του, είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

* Ο Κεκ ήταν ο άνθρωπος τον οποίο ο Κούρτιτς συμβουλεύτηκε όταν αντιμετώπισε το πρόβλημα στο γόνατό του, καθώς το εμπιστεύεται όσο ελάχιστους. Βέβαια τα πράγματα δεν πήραν καλή τροπή με βάση τις συμβουλές που του έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει τη σχέση τους.

* Για την ιστορία, ο Κούρτιτς φεύγει από τον ΠΑΟΚ έχοντας βάλει στους λογαριασμός του ένα ποσό που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια Ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News