ΟΦΗ: Ακόμα μία αποχώρηση φέρνει ακόμα μία μεταγραφή

Ο Κώστας Μπαλογιάννης αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Μετά τον Κοσμά Τσιλιανίδη, τον Απόστολο Διαμαντή, ακόμα ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που το συμβόλαιο του ολοκληρώνονταν τον Ιούνιο, δεν θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο ΟΦΗ έκανε πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μπαλογιάννη, περί ου ο λόγος, ο παίκτης ζήτησε χρόνο να απαντήσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, κάτι που δεν συνέβη. Έτσι, στην κρητική ομάδα αποφάσισαν να αποσύρουν την πρόταση ανανέωσης.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της διοίκησης έγιναν κρούσεις στον ποδοφαιριστή να απαντήσει, ο παίκτης έδειχνε μια στάση αναμονής, δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση, και έτσι στον ΟΦΗ απέσυραν την πρόταση καθώς δεν ήθελαν να μείνει πίσω ο σχεδιασμός. Αυτό πάντως που επισημαίνεται είναι ότι οι δύο πλευρές παρά το ”αντίο” διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Πλέον, ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε ακόμα μία μεταγραφή για την καλοκαιρινή σεζόν ώστε να καλύψει το κενό που αφήνει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κώστας Μπαλογιάννης.

Θυμίζουμε πως η Κρητική ομάδα έχει κάνει ήδη δύο κινήσεις. Η πρώτη μεταγραφή ήταν ο Άντριαν Ριέρα και η δεύτερη ο Ανδρέας Καρώ.

Οσον αφορά στον Μπαλογιάννη, πιθανότερος προορισμός είναι σε ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News