Ολυμπιακός: Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μπουχαλάκη!

Ολυμπιακός: Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μπουχαλάκη

Ξανά στο Ρέντη θα βρεθεί ο Μπουχαλάκης αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι κομβικό αναφορικά με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει 17 δανεικούς και είναι ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να διαχειριστεί ο νέος τεχνικός. Σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν.

Ένας από αυτούς τους δανεικούς ήταν και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Πρωταγωνιστής επί ημερών Πέδρο Μαρτίνς. Η αποχώρηση, όμως, του Πορτογάλου έφερε μια απότομη αλλαγή.

Οι «ερυθρόλευκοι» άλλαξαν και το status στην μεσαία γραμμή με την έλευση των Σαμασέκου, Χουάνγκ, Κασάμι. Κι έτσι δεν υπήρχε χώρος και χρόνος για τον Κρητικό άσο.

Για να φύγει τον Φεβρουάριο δανεικός στην Κόνιασπορ. Η οποία ενημέρωσε πως δεν θα κάνει κάποια κίνηση για κρατήσει τον 30χρονο μέσο.

Γυρίζει στην Ελλάδα κι αν δεν αλλάξει κάτι θα βρεθεί στο Ρέντη, στα τέλη του μήνα, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ωστόσο έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου, πλέον. Κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο θα μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του, για το επόμενο καλοκαίρι, που θα είναι ελεύθερος.

Ο Ολυμπιακός είτε θα προχωρήσει στην ανανεώση του, είτε θα κοιτάξει να τον πουλήσει στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Για όλα αυτά θα αποφασίσει ο Αντόνιο Κορδόν και φυσικά ο νέος τεχνικός. Ο Μπουχαλάκης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι τεράστια η εμπερία του. Έχει δείξει πως με έναν χαφ, όπως ήταν ο Εμβιλά, μπορεί να βγάλει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό.

Δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που μαζί με τον Γάλλο μέσο κρατούσαν το κέντρο και ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ακόμα και παλιότερα με τον Γκιλιέρμε.

Επίσης είναι Έλληνας και ο Ολυμπιακός θέλει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του. Σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να διαμορφώσει την κατάσταση του διεθνούς άσου.

Καθώς φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανεβάσουν τον αριθμό των Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Είναι κάτι που θέλει να κάνει και ο νέος αθλητικός διευθυντής, ο Αντόνιο Κορδόν.

Οπότε για τον «Μπούχα» υα είναι ένα κομβικό καλοκαίρι, αυτό που ήδη ξεκίνησε, αναφορικά με την σύνδεση του με τους Πειραιώτες…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News