Γουέστ Χαμ: Το πάρτυ στους δρόμους του Λονδίνου

Η Γουέστ Χαμ κατέκτησε το Europa Conference League και όπως ήταν φυσικό το Λονδίνο περίμενε με ανυπομονησία να επιστρέψει η αποστολή στη βάση της, προκειμένου να στηθεί και το μεγάλο πάρτυ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η κατάκτηση του τροπαίου του Conference League από την Γουέστ Χαμ, δεν θα μπορούσε φυσικά να κρατήσει στα… σπίτια τους, τους οπαδούς της ομάδας. Μετά την επιστροφή της αποστολής στη βάση της, ήρθε η ώρα για το μεγάλο πάρτυ.

Άλλωστε η ίδια η διοίκηση της ομάδας, μέσω των σελίδων της στα κοινωνικά δίκτυα, είχε δώσει το ραντεβού με τους οπαδούς σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου έγινε και η… παραδοσιακή σε τέτοιες περιπτώσεις βόλτα με το λεωφορείο.

Μετά την κατάκτηση του Conference League η Γουέστ Χαμ θα αγωνιστεί την νέα περίοδο στο Europa League, καθώς εκτός από το τρόπαιο, η ομάδα που φτάνει στην κατάκτηση, “αναβαθμίζεται” σε περίπτωση που δεν έχει καταφέρει στη χώρα της να πάρει κάποιο καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Γουέστ Χαμ, έμεινε χαμηλά στην φετινή Premier League, αλλά λόγω της επιτυχίας της, θα αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News