Εθνική Ελλάδας: Επιμένει ο Πογέτ να... αγνοεί Φορτούνη και Δουβίκα!

https://sportday.gr/prosopa/andreas-mpouchalakis

Αυτές είναι οι τελικές κλήσεις του εκλέκτορα της Εθνικής Γκουστάβο Πογέτ, που μετά τον Φορτούνη, εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον πρώτο σκόρερ της Ολλανδίας, Τάσο Δουβίκα

Η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται για τα ματς με Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6) για τα προκριματικά του Euro 2024.

Με τον Γκουστάβο Πογέτ να ολοκληρώνει τις κλήσεις του, από τις οποίες έχει ήδη αποκλείσει τον Κώστα Φορτούνη. Προκαλώντας αντιδράσεις για την συγκεκριμένη του επιλογή.

Παράλληλα συνεχίζει να αγνοεί και τον Τάσο Δουβίκα. Που βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και ετοιμάζεται να πάρει μεγάλη μεταγραφή.

Από την άλλη γυρίζει στην Εθνική ο Ταξιάρχης Φούντας. Που δεν τον είχε συμπεριλάβει στις προηγούμενες κλήσεις.

Συνολικά οι τελευταίοι που ενσωματώθηκαν είναι οι εξής: Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης, Ταξιάρχης Φούντας.

Σχετικά με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο παραμένει στην αποστολή, ως αναλλακτική λύση για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Καθώς ο διεθνής χαφ έχει ένα πρόβλημα στην γάμπα. Και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συνολικά οι κληθέντες είναι οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News