Ολυμπιακός: Σούπερ φιλικά σε εξωτερικό αλλά και Καραϊσκάκη!

EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα πάει και φέτος στην Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ενώ θα δώσει δυνατά φιλικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο Γ.Καραϊσκάκης.

Από νωρίς στα δύσκολα θα μπει φέτος ο Ολυμπιακός και η δυσκολία δεν αφορά, μόνο, τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να τεστάρουν δυνάμεις εν όψει των επίσημων αγώνων από την προετοιμασία το βασικό μέρος της οποίας θα γίνει (όπως αναμένονταν) στην Αυστρία και το Mils του Τιρόλου μεταξύ 5 και 20 Ιουλίου.

Ωστόσο πέρα από το σκληρό κομμάτι του βασικού σταδίου προετοιμασίας (στο οποίο θα γίνουν κάποια φιλικά ίσως με ομάδες πιο μικρής δυναμικότητας), οι Πειραιώτες έχουν πρόθεση για φιλικά με καλούς αντιπάλους. Θεωρείται πιθανό να δώσουν «καλό» φιλικό στο εξωτερικό μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενώ η πρόβα τζενεράλε, πριν από την έναρξη των επίσημων, θα γίνει αρχές Αυγούστου το Γ.Καραϊσκάκης.

Κι εκεί ο στόχος είναι να έρθει μια καλή, εμπορική ομάδα που θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό εν όψει του 1ου αγώνα του γ’ προκριματικού του Europa League αμέσως μετά.

Στο τέλος του τρέχοντος μηνός, του Ιούνη δηλαδή, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση (το πότε ακριβώς εξαρτάται από τον νέο προπονητή) για εργομετρικά (στο Ρέντη αναμένονται να γίνουν αυτά) και ό,τι άλλα απαραίτητα τεστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News