Πεπ Γκουαρδιόλα: Πήρε το τρόπαιο και... απειλεί τη Ρεάλ
Η ευτυχία του Πεπ Γκουαρδιόλα για την κατάκτηση του τροπαίου από τη Σίτι, ήταν εμφανής και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού με την Ιντερ. Ο Καταλανός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και δεν δίστασε να κάνει χιούμορ ακόμα και με τις κατακτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.
Το τρόπαιο του UEFA Champions League με τη Σίτι ήταν αυτό που ονειρεύονταν εδώ και χρόνια ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η επίτευξη του στόχου, τον έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον πλανήτη. Ο Καταλανός τεχνικός, άφησε να φανεί η χαρά του, στις δηλώσεις που έκανε μετά τον τελικό, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ… απείλησε την Ρεάλ Μαδρίτης.
“Ρεάλ είμαστε μόλις 13 τρόπαια πίσω σου και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι”, ήταν το μήνυμα του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, που είναι σίγουρο ότι στο μυαλό του ήδη θα επεξεργάζεται το σχέδιο για να μπορέσει να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα του σε επιτυχίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
