ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Το δεύτερο «όχι» στη Σάλτζμπουργκ για Κωνσταντέλια και η επιμονή των Αυστριακών

EUROKINISSI

Η Σάλτζμπουργκ έκανε νέα πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά η απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη.

Η Σάλτζμπουργκ επιμένει για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον ΠΑΟΚ να απαντά και στην δεύτερη πρόταση των αρνητικά. Η ομάδα από την Αυστρία είναι από εκείνες που δεν έχει μείνει στις ερωτήσεις και στα λόγια για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό. Στα μισά της σεζόν που τελείωσε, η Σάλτζμπουργκ κατάθεσε επίσημη πρόταση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια η οποία ήταν κοντά στα 10 εκατομμύρια Ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να απαντά αρνητικά.

Η Σάλτζμπουργκ ανέβασε την προσφορά της, αλλά…

Πριν από λίγες ημέρες, η Σάλτζμπουργκ έκανε δεύτερη επίσημη πρόταση για λογαριασμό του «Ντέλια». Αυτή τη φορά ανέβηκε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έκανε πρόταση ύψους 13,5 εκατομμυρίων Ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε. Και η αλήθεια είναι πως και η Σάλτσμπουργκ γνώριζε – μέσω των πληροφοριών που έχει πάρει για τις σκέψεις του ΠΑΟΚ – πως αυτή θα ήταν η κατάληξη της δεύτερης προσπάθειάς της. Οι Αυστριακοί όμως ήθελαν να δείξουν και επίσημα πως παραμένουν «ζεστοί» για να πραγματοποιήσουν την πιο ακριβή μεταγραφή της σύγχρονης ιστορίας τους.

Η Σάλτζμπουργκ δείχνει να επιμένει, και αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα επιστρέψει. Το θέμα είναι το αν θα καταθέσει μια τέτοια πρόταση που θα κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να μπει στη διαδικασία αντιπρότασης για να ξεκινήσει διαπραγμάτευση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News