Μαρίνος Ουζουνίδης: Νέα προπονητική περιπέτεια στο Ιράν με γενναίες απολαβές
Μετά τη Σαουδική Αραβία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιμένει… Ανατολικά καθώς ανέλαβε τις τύχες ομάδες στο Ιράν.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιμένει ανατολικά! Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης και πολύ σύντομης, θητείας του στην Αλ Φαϊσαλί της Σαουδικής Αραβίας ο Εβρίτης τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με την Γκολ Γκοχάρ, στο Ιράν.
Η Γκολ Γκοχάρ είναι στην έκτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος, και έδωσε συμβόλαιο δυο ετών στον Ουζουνίδη και το τεχνικό του τιμ. Η Γκολ Γκοχάρ αποδίδει στον Ουζουνίδη και το τιμ του περίπου ένα εκατομμύριο Ευρώ το χρόνο.
Η ιρανική ομάδα είναι η τέταρτη εκτός Ελλάδας στην οποία αναλαμβάνει ως τεχνικός, μετά τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, την Κραϊόβα στη Ρουμανία και την Αλ Φαϊσαλί στη Σαουδική Αραβία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγκουαθίλ: Λίγα τσιγάρα δρόμος
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα φαινόμενα μεταπώλησης εισιτηρίων στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- League Phase Κυπέλλου: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής - Μέρες και ώρες
- Η Πρόεδρος της ΔΟΕ για το υπό ανακατασκευή Ολυμπιακό Κολυμβητήριο: «Θα γίνει ένα εμβληματικό κολυμβητήριο»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Η μέρα και η ώρα της κηδείας του αγαπημένου τραγουδιστή
