Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Το ποσό που ζητά η Σπόρτινγκ για να τον παραχωρήσει

Το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου μοιάζει αβέβαιο στην Σπόρτινγκ, με την πορτογαλική ομάδα να ορίζει την τιμή για την πώλησή του.

Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και πολύ παραγωγική για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο 21χρονος μέσος, έπαιξε σε 17 παιχνίδια εκ των οποίων τα περισσότερα ως αλλαγή με μόλις 532′ λεπτά σε μία ολόκληρη χρονιά. Η «Record» με δημοσίευμά της μάλιστα, αναφέρει πως βρίσκεται στη λίστα των 16 ποδοσφαιριστών που είναι υπό παραχώρηση, υπό προϋποθέσεις βέβαια.

Το πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως στην περίπτωση του Αλεξανδρόπουλου, η Σπόρτινγκ αξιώνει περί τα 5 εκατ. ευρώ, με ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

Ακόμα πάντως και με ένα μικρότερο ποσό, ο 21χρονος ίσως θα μπορούσε να παραχωρηθεί, όμως τα «λιοντάρια» δεν είναι διατεθειμένα να ρίξουν και πολύ τις απαιτήσεις τους.

Υπενθυμίζουμε πως η μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου από τον Παναθηναϊκό κόστισε στην Σπόρτιγνκ 4.5 εκατ. ευρώ, με το «τριφύλλι» να κρατά ένα 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News