ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τα... χρέη της Σαμπντόρια κρίνουν την προσπάθεια για Γκαμπιαντίνι

ΑΠΕ

Οι λεπτές ισορροπίες στις οποίες ακροβατεί η Σαμπντόρια και η κρίσιμη 20ή Ιουνίου στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την προσέγγιση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί «ζεστά» με τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι και αποφάσισε να πάρει τα ρίσκα του περιμένοντας την υπόθεση της Σαμπντόρια να ξεκαθαρίσει.

Η Σαμπντόρια υποβιβάστηκε από τη Serie A όμως αντιμετωπίζει προβλήματα στο να δηλώσει συμμετοχή στην δεύτερη κατηγορία λόγω χρεών.

Η Σαμπντόρια ίσως καταλήξει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες

Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Σαμπντόρια έχει διορία μέχρι τις 20 Ιουνίου προκειμένου να παρουσιάσει συμφωνίες με πιστωτές της για να γίνει δεκτή στην κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρει το δρόμο των χαμηλότερων κατηγοριών. Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και αν η «Σαμπ» δεν μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στην Serie B, θα μείνει ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να αποφάσισε να ρισκάρει και να περιμένει την κατάληξη της προσπάθειας της Ιταλικής ομάδας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η οικονομική της «σωτηρία» είναι πιο δύσκολη από την αγωνιστική (που απέτυχε και αυτή).

Η περίπτωση Γκαμπιαντίνι δεν είναι η μόνη ανοικτή για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μια σειρά από μεταγραφικά μέτωπα και νιώθουν την πίεση του χρόνου, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί για τις 22 Ιουνίου. Μέσα σε όλα, υπάρχει και η επικοινωνιακή πλευρά, καθώς έχει δημιουργηθεί μεγάλη πίεση αναφορικά με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ως «απάντηση» μετά από ένα κακό τελείωμα σεζόν με την απώλεια των στόχων που είχαν τεθεί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News