Πινέδα: Αυτά είναι τα χρήματα που ζητά η θέλτα για να τον παραχωρήσει

EUROKINISSI
Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στη λίστα προς πώληση από τη Θέλτα
Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει πως ο Πινέδα είναι στη λίστα προς πώληση της Θέλτα, με την ομάδα της Γαλικίας να θέλει 7-8 εκατ. για να τον παραχωρήσει.
Συγκεκριμένα, το το ισπανικό «Relevo» αναφέρει ότι ο Μεξικανός μέσος μπορεί να φύγει από τη Θέλτα αρκεί να δοθεί το σωστό αντίτιμο. Κι αυτό είναι τα ως άνω χρήματα.
Η ΑΕΚ εννοείται ότι θέλει να κρατήσει τον Μεξικανό και αν ισχύει το δημοσίευμα τότε πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνει δικό της.
Τα χρήματα που αναφέρει το ρεπορτάζ είναι αυτά που φέρεται ότι προσέφερε ο Παναθηναϊκό για τον Πινέδα, κάτι που διαψεύστηκε άμεσα από τους «πράσινους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Απίθανος Παυλίδης: Πέτυχε χατ-τρικ στο 1-4 της Μπενφίκα επί της Πόρτο! (videos)
- Βιτόρια: «Αξίζαμε να κερδίσουμε»
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα
- Φορτούνης: Σκόραρε στο 90+7' και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από 3 μήνες
- ΑΕΛ: Πέθανε οπαδός της ομάδας, την ημέρα της ανόδου