ΝΕΛΣΟΝ ΟΛΙΒΕΪΡΑ: Δεν γλίτωσε το νυστέρι - Έξι μήνες εκτός

Οι δεύτερες εξετάσεις επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση του γιατρού του Δικεφάλου, Γιάννη Ράλλη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, καθώς οι όποιες ελπίδες για την αποφυγή αυτού και την συντηρητική αποκατάσταση της μερικής ρήξης πρόσθιου χιαστού χάθηκαν μετά και τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος. Ουσιαστικά, επιβεβαιώθηκε η πρώτη διάγνωση που είχε γίνει από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη. Αναλυτικά όσα αναφέρει το ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου:

«Οι πρόσθετες κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιβεβαίωσαν το ιατρικό πόρισμα κι ο Ολιβέιρα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο γόνατό του. Η επέμβαση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (19.08) στην Πορτογαλία από τον ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια. Ο Ολιβέιρα θα παραμείνει στην πατρίδα του για το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την υπόλοιπη πορεία της αποκατάστασης. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες».

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, λίγη ώρα μετά το ιατρικό ανακοινωθέν, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Είμαι πληγωμένος, δεν θα πω ψέματα αλλά αυτή τη στιγμή έχω τη μεγαλύτερη θέληση και συγκέντρωση από τότε που ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα.

Πιστεύω ότι ανάμεσα στις δυσκολίες, μου δίνεται η ευκαιρία και με τη θέληση του Θεού, να επιστρέψω καλύτερος και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και δυνατότερος από ποτέ άλλοτε.

Επίσης, θέλω να πω ότι ένιωσα πολύ συγκινημένος από τα μηνύματα αγάπης που έλαβα από όλους εσάς, με την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των οπαδών και όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μια τέτοια οικογένεια όπως ο ΠΑΟΚ.

Θα τα πούμε σύντομα»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News